بلال بخورید زیرا...
سه شنبه, ۱۶ تیر ۱۳۹۴، ۰۱:۵۷ ب.ظ
بلال بخورید زیرا...
ذرت و به قول ما فارسی زبانان بلال گیاهی است یک ساله و یک پایه دارای ساقه ای راست که ارتفاع آن تا چهارمتر می رسد. ذرت، بومی آمریکای مرکزی و مکزیک است و از آنجا به نقاط دیگر راه یافته است.
کاکل ذرت دارای مقدار زیادی پتاسیم است و به علت وجود این ماده معدنی کاکل ذرت ادرار آور است. ذرت دارای روغن است که چون دارای اسیدهای چرب اشباع نشده است به مصرف پخت و پز می رسد.
ذرت دارای ارزش غذائی فراوانی است.
آرد آن به علت نداشتن گلوتن (ماده چسب مانند گندم) قابلیت تهیه نان را ندارد. بنابراین برای تهیه نان ذرت، آرد آن را با آرد سایر غلات مخلوط می کنند. مصرف آرد ذرت به علت دارا بودن مواد چربی و مواد غذائی فراوان برای تقویت عمومی بیماران که دوره نقاهت خود را می گذرانند و هم چنین مسلولین توصیه می شود.
ذرت از نظر طب قدیم ایران، سرد و خشک است.
ذرت غذای خوبی برای پیش گیری سرطان است.
استفاده مداوم از ذرت، از کرم خوردگی دندان جلوگیری می کند.
روغن ذرت، کلسترول خون را پائین می آورد.
روغن ذرت برای درمان اگزما و بیماری های پوستی مفید است.
ترکیبات شیمیایی ذرت:
انرژی 350 کالری، آب 13 گرم، پروتئین 9 گرم، چربی 4 گرم، مواد نشاسته ای 72 گرم، کلسیم 22 میلی گرم، سدیم 1 میلی گرم، پتاسیم 185 میلی گرم، فسفر 265 میلی گرم، آهن 2 میلی گرم
۹۴/۰۴/۱۶