خواص اسفناج
دوشنبه, ۱۵ تیر ۱۳۹۴، ۰۵:۱۶ ق.ظ
تقویت کننده قلب - استحکام استخوانها - کمخونی- یبوست - سوختگی - جرب - درد مفاصل - سنگ یا شن کلیه - ورم معده - نقرس - سرطان معده - سرفههای خشک - آسم - بیماری قند - وسواس - فشارخون و...
1. طبع اسفناج کمی سرد و تر است یا اینکه معتدل است.
2. اسفناج ضدکمخونی است. کسانی که دچار کمخونی شدهاند اسفناج را در سبزیهای خوردنی خود قرار دهند و هر روز حداقل سه برگ اسفناج بخورند.
3. اسفناج تقویت کننده قلب است. مانند سبزی همراه غذا خورده شود.
4. اسفناج مخصوصاً بورانی تمیز کننده دستگاه هاضمه میباشد.
5. گوگرد موجود در اسفناج باعث قلیایی خون میشود، تازه خورده شود.
6. آهکی که در اسفناج وجود دارد باعث استحکام استخوانها میگردد، تازه خورده شود.
7. اسفناج کمبود املاح معدنی بدن را جبران میکند.
8. کسانی که اسفناج را میجوشانند سپس آب اضافی آن را میگیرند آنها فقط تفاله اسفناج را میخورند. بهترین روش خوردن اسفناج تازه آن بهمراه ماست است سعی کنید به طعم تازه و خام آن عادت کنید.
9. اگر مبتلا به ضعف بدن یا اعصاب هستید چند روز صبحها نصف استکان آب اسفناج با نصف استکان آب شاهی همراه کمی آب بنوشید.
10. برای یبوست از دمکرده تخم اسفناج استفاده کنید ، 5 گرم در یک لیوان آب به مدت 20 دقیقه دمکرده سپس میل کنید.
11. برای درمان سوختگی ، جرب و زخمهای جلدی اسفناج را در روغن زیتون بپزید و روی زخم بگذارید.
12. کسانی که بیماری کبدی دارند اسفناج بخورند.
13. کسانی که درد مفاصل دارند کمتر اسفناج بخورند.
14. کسانی که سنگ یا شن کلیه دارند اسفناج به مقدار کمی بخورند البته درمانگر ناراحتیهای کلیه هم میباشد.
15. کسانی که ورم معده دارند از خوردن اسفناج خودداری کنند.
16. اسفناج برای اطفال کماشتها و کودکانی که از رشد عقب ماندهاند بسیار مفید میباشد.
17. هضم اسفناج آسان است.
18. کسانی که نقرس دارند از خوردن اسفناج خودداری کنند.
19. اسفناج پخته شده را زیاد نگه ندارید زیرا در آن تغییرات شیمیایی ایجاد میشود و تولید سم میکند.
20. اسفناج برای کسانی که افسرده هستند یا احساس خستگی و گرفتگی میکنند مفید است.
21. اسفناج برای خانمهایی که دردهای قاعدگی دارند مفید میباشد.
22. خانمهایی که یائسه شدهاند خوردن اسفناج را فراموش نکنند.
23. جویدن اسفناج دندانها و لثه را محکم میکند.
24. یک غذای خوشمزه با اسفناج : بعد از اینکه برنج را صاف کردید ابتدا یک مقداری برنج سپس یک لایه اسفناج خام بعلاوه گوشت چرخ کرده گوسفند که کمی سرخ کرده باشید مجدداً لایه برنج سپس باز یک لایه اسفناج خام و ادویهجات ریخته بگذارید برنج دم بکشد.
۹۴/۰۴/۱۵